Nieuwsbrief

Ontvang maximaal 2 keer per maand updates en exclusieve ledenkorting.

Nieuwsbrief voorwaarden

Reviews

Ik heb net voor de tweede keer printplaten besteld. Over de eerste batch was ik zeer tevreden. Zeer goede kwaliteit.

- Mark Spee

Voor de tweede keer een bestelling gedaan. Ben opnieuw erg tevreden over de levering, op tijd en topkwaliteit! Wat zijn die printplaten mooi.

- Peter Westen

Jaren lang heb ik mijn printplaten zelf gemaakt. Van schema, tot een volwaardige printplaat. Totdat de printsporen zo dun moesten zijn, dat het zelf maken niet meer te doen was. VDR Electronics was voor mij de grote oplossing. Ik had het maken van printplaten al veel eerder in handen moeten geven v... verder lezen

- Ton Coolen

Meer reviews lezen

Reviews

Wij horen graag hoe de service en kwaliteit van onze diensten en producten door u worden ervaren, en waar er mogelijkheden zijn voor verbeteringen. Laat het ons weten door een bericht achter te laten.

Bekijk hieronder ook de berichten van onze klanten.

Naam
Dit veld is verplicht
Beoordeling
Bericht
Security code

Reviews van onze klanten

Ik heb net voor de tweede keer printplaten besteld. Over de eerste batch was ik zeer tevreden. Zeer goede kwaliteit.

- Mark Spee

Voor de tweede keer een bestelling gedaan. Ben opnieuw erg tevreden over de levering, op tijd en topkwaliteit! Wat zijn die printplaten mooi.

- Peter Westen

Jaren lang heb ik mijn printplaten zelf gemaakt. Van schema, tot een volwaardige printplaat. Totdat de printsporen zo dun moesten zijn, dat het zelf maken niet meer te doen was. VDR Electronics was voor mij de grote oplossing. Ik had het maken van printplaten al veel eerder in handen moeten geven van VDR Electronics. Ik kan niets anders zeggen dan Toppie. Meedenkend, contacten als er iets niet duidelijk is alvorens over te gaan op de productie. VDR Electronics is een echte aanrader voor professionals en hobbyisten.

- Ton Coolen

Eerste ervaring met VDR Electronics. Twee printplaten besteld, ontwikkeld met AUTODESK Eagle versie 9.5.2. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat, ze zijn erg mooi! Zelf een print extra ontvangen. Een aanrader, top!

- Peter Westen

Jaren geleden (25+) op ouderwetsche ambachtelijke wijze printjes gemaakt. Nu voor het eerst een printje op de computer ontworpen en deze bij VDR electronics laten maken. Vandaag ontvangen en o wat zijn ze mooi. Ik ben er erg blij mee :-)

- Fred

Reeds meerdere keren printen besteld bij VDR Electronics. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit en worden netjes binnen de afgesproken tijd geleverd. Soms wordt er zelfs een extra printje geleverd. Bij de minste twijfel wordt er contact met je opgenomen, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Dit is een aanrader voor iedereen die printplaten nodig heeft.

- Dominic Tielens

Ik heb printen besteld en betaald bij VDR Electronics maar kan niet beoordelen of ze goed of slecht zijn . Ik heb ze tot hiertoe nog niet gekregen alhoewel ze verstuurd zijn op 1 augustus en we inmiddels 15 augustus zijn . Reactie van VDR Electronics: Bedankt voor uw terugkoppeling. Bij PostNL is er helaas iets misgegaan bij het sorteren van uw order waardoor deze kwijt is geraakt. Wij hebben deze printplaten opnieuw met spoed in productie genomen en ze zijn als het goed is inmiddels bij u afgeleverd.

- Ronny Broeckx

Voor het eerst een print besteld bij VDR Electronics. Tot nu toe maakte ik al mijn printen zelf, ook de dubbelzijdige. Maar omdat het voor een project is dat wellicht als bouwkit beschikbaar komt, wilde ik een hoogwaardige print voor het prototype. Ik had natuurlijk een leverancier uit het Verre Oosten kunnen benaderen maar besloot bij een "lokaal" bedrijf (ik woon in Limburg) de print te bestellen. En dat kon ook nog eens met het .LAY bestand uit mijn favoriete ontwerpprogramma Sprint-Layout 6.0 . Ik ben blij verrast door de kwaliteit en afwerking. Voor herhaling vatbaar. Dank!

- Frank Veldhuijsen

Vandaag m'n printen ontvangen....WOW!! Prachtige kwaliteit en ook nog extra printen!! Ik ben zeer tevreden! TOP! Bedankt+Groet!

- Nico

Prima prijs en kwaliteit ! Snelle service.

- G. van Wijk

Gisteravond met de post de printen ontvangen. Wat ziet dat er geweldig uit en compleet geboord. Ik wil u, maar zeker ook de medewerkers die hier mee bezig geweest een compliment maken voor de uitvoering en kwaliteit.

- A. Froom

Reeds meerdere keren printplaten besteld via VDR/Mijnprintplaat. Altijd perfect binnen de afgesproken tijd geleverd en van onberispelijke kwaliteit. En ook nog tegen een zéér aantrekkelijke prijs, vergeleken met die andere bekende printplatenproducent. Van harte aanbevolen dus!

- Van Steenis Audio

Pas geleden voor het eerst hier 5 printen besteld voor een hobby project. Deze lagen netjes op tijd bij mij in de brievenbus en de kwaliteit is zeer goed te noemen. Super!

- R. Hoogstraaten

Top service!! Wordt altijd netjes voldaan aan de levertijd. Altijd 1 pcb extra om eventuele beschadiging of andere fouten te corigeren. Echter nog bij mijn 2x20 bestelde printplaten geen fouten kunnen ontdekken! Bedankt voor de service! Mvg. Een tevreden klant !

- H. Peeters, Peeters Technical Solutions

Onlangs een aantal printen besteld. Kwaliteit is hoogwaardig en tevens werd de correcte levertijd aangehouden.

- Frank Martens

Snelle levering en prima kwaliteit. De printplaten zien er keurig uit en zijn prima geboord en op maat geknipt. Echt een aanrader.

- Ruud V.

De huidige levering is even perfect als alle vorige. Nieuw zijn voor mij de breakout printjes voor prototyping. Ik heb de meest gebruikte bijbesteld. Erg handig dat je het voorbereidende knutselwerk in ouderwetse draadmontage kan uitvoeren.

- Eduard Hontele

Zelf heb ik nu verschillende keren printen besteld en ben zeer tevreden over de snelheid en afhandeling van mijn producten. Ideaal voor prototype bouw.

- P. Jansen

Prima kwaliteit tegen betaalbare prijs en ook nog snelle levering

- Hb-engineering

Top service, top kwaliteit dubbelzijdige print en mooi volgens contour uitgefreesd. Gaatjes perfect op maat geboord. Tot de volgende keer !

- Libbe Cnossen

Prima product geheel volgens aangeleverde specificaties.

- Henk Bosmans

Voor 2e keer printen besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit.

- Hans Tillema

print plaat was mooi en best wel stevig

- rob ten tije

Exact geleverd als het ontwerp.

- Harold

Voor de de 3de keer besteld. Nu grote (10x16) dubbelzijdige printen. Ik weet dat de kwaliteit gewoon perfect dus volgende keer bestel ik gewoon weer.

- Sjoerd Kreyns

Voor de 3e keer besteld, maar vond de service dit keer tegenvallen. Ik had er 5 besteld en kwam er te laat achter dat het prijsverschil voor 10 maar heel klein is. Ik had het netjes gevonden als je daar even op geattendeerd zou worden.

- Henk Plant

Voor de de 2de keer besteld. Nu dubbelzijdige printen. Ik was verrast door de kwaliteit. Gewoon perfect dus.

- Sjoerd Kreyns

Uitstekende kwaliteit printplaten. Snel geleverd. Erg tevreden.

- Niek Breur

Het ontwerp wat ik had ingezonden is naar grote tevredenheid ontvangen.

- Rob Brekel

Goed,snel en niet duur.

- Hans Blom

Vandaag mijn 4de bestelling ontvangen en net zoals de vorige keren keurig nette printen. Zien er PERFECT uit, solderen goed en in het rood supermooi !! Ruim binnen de levertijd geleverd.

- John Peters

Perfecte dubbelzijde printplaatjes. Alles is heel goed soldeerbaar. Prijs voor 3 iets duurder maar interessanter dan prijs van 1 want als je een bord verknoeid dan heb je tenminste nog een reserve. "gaat nu in productie" info was snel na betaling maar dan heeft de productietijd toch wel lang geduurd. Levertermijn naar België iets langer dan verwacht

- Pierre Godts

Voor de derde keer dubbelzijde printplaatjes laten maken, zijn weer perfect en op tijd geleverd. Ik ben zeer tevreden over deze Firma.

- Rijk

Ik had enkelzijdige printen besteld. Zijn perfect gemaakt en geleverd binnen 1 week. De componenten passen perfect. Ook de gaatjes mooi recht geboord en op de juiste diameter. Ik zal zeker weer hier bestellen!

- Sjoerd

Ik had een aantal componenten besteld en die zijn snel geleverd. Ook goed verpakt. Zeer tevreden

- Marco

Voor de tweede keer dubbelzijdige printplaatjes laten maken bij VDR, en weer zien ze er perfect uit. En ze werden weer binnen de afgesproken tijd geleverd. Dus ik ben wederom weer zeer tevreden.

- Rijk

De service van VDR is prima en de printplaten zijn zeer professioneel, robuust en van onberispelijke kwaliteit.

- Kenteq

Zoals altijd perfect afgewerkte printplaat. Ik was van plan de dubbelzijdige printplaat in China te laten vervaardigen omdat ik bij VDR een bepaald minimum aantal zou moeten afnemen (professional pool) . Gelukkig kan VDR nu een dubbelzijdige printplaat enkelstuks leveren waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt.

- M. Sang Ajang

Goede snelle service. Doen wat ze beloven. Of het nu om 1 stuks gaat of 20, je kan makkelijk de prijs berekenen zonder eerst te mailen enzo. Gewoon goed.

- Vetus

De printplaten heb ik in goede orde ontvangen, ze zien er netjes uit. Ik kreeg alleen bericht toen ze verstuurd werden, het zou fijn zijn om al eerder verwittigd te worden van de voortgang van zaken.

- Erwin Driessens

Afgelopen week mijn Printjes binnen gekregen zien er verbluffend goed uit ! Super kwaliteit en met rood soldeermasker i.p.v. het standaard groen ook echt mooi om te zien.

- John Peters

top

- Johan

Fijne communicatie met Raoul! Hij geeft waar gewenst aanvullende info. De productie is supersnel en voor een hele redelijke prijs. Helemaal gezien het feit dat het hier in Nederland gebeurt. Prima adres voor de DIY'er. Ga zo door!

- Douwe

Mooie printplaten, ook in de fijnere details. Alles past en het soldeert goed. Top!

- Kees

Prima service!

- Daan

Printplaat ontvangen en ziet er goed uit!

- Harold

Beste Raoul, Nadat mijn afzuigkap kapot was gegaan heb ik de printplaat naar jullie toegestuurd. Deze hebben jullie vervolgens binnen 1 dag gemaakt. De totale kosten waren nog geen 10% van het feit dat de leverancier van de afzuig kap ervoor vroeg. Geweldig gedaan. Raad iedereen aan om niet in de grappen van de leverancier te trappen maar helder na te denken en je printplaten toe te sturen naar Raoul en zijn mannen. Top gedaan.

- Maurits Timmermans

De bestelde printjes werden snel geleverd en waren kwalitatief erg goed. Erg fijn ook dat alleen het Design Spark PCB bestand nodig was hiervoor. Geen gedoe met Gerber en Echelon bestanden. Een tevreden klant.

- Xavier van Unen / Dr. Tube

Onlangs een levering van zowel prototype als professional pool printen ontvangen. Zoals altijd zijn die prima. In het bijzonder wil ik Raoul bedanken voor de geboden hulp bij de conversie van pdf naar gerber. Niet enkel de printen maar ook alle informatie voor de automatische bestukking werd aangeleverd.

- Eduard Hontelé

Goede en snelle levering. Ook snelle reactie via de email. Een aanrader voor iedereen!

- sander

goede printplaten en communicatie was ook goed.

- rens

Alles netjes afgeleverd alleen jammer dat jullie leverancier geen haast had.

- gerrit

100 printjes weer keurig afgeleverd. Goede communicatie en net afgewerkte printen.

- S&S Electronics

Professional pool bestelling. Wederom uitstekende kwaliteit geleverd. Aanrader!

- ICER Innovatiecentrum, Ulft

De 2 PCB's uit de professional pool binnen een week ontvangen. Kwaliteit is top! Kwalitatief hoogwaardig, mooie zwarte afwerking incl. Zeer scherpe symbolen en teksten. Een aanrader!

- Teun Tanis

10 printen besteld uit de professional pool. Perfecte kwaliteit, nette levering en communicatie vanuit VDR electronica. Gaan we vaker gebruik van maken!

- Michel

mijn printjes binnen een week geleverd, Printen waren van prima kwaliteit. Service uitstekend. Tot de volgende keer.

- Adil

Printplaten uit de professional pool zien er perfect uit tegen een mooie prijs! Zeker een aanrader

- Chris @ Sonion nl

Printjes zien er wederom netjes uit. Netjes op kleur, zowel de print als het opdruk.. Tot de volgende keer maar weer.

- Rene

Printen waren van prima kwaliteit. Service uitstekend.

- M. Sang Ajang

weer een zeer fraaie set printen ontvangen. snel en voor een zeer scherpe prijs! het aardige is om het ontwerp steeds verder te ontwikkelen, kleiner, complexer maar als de print klaar is zie weer dat het makkelijk kan! op naar de volgende!

- Jan

De levering van printplaten duurde deze keer wat langer dan gewoon. Bij navraag bleek dat de nieuwe lokalen die tijdens de zomervakantie moesten klaar zijn vertraging hadden. Dat kan gebeuren bij bouwwerken. De kwaliteit is even goed als vroeger en ter compensatie zaten er enkele printjes meer in de verpakking. Bedankt hiervoor,

- Eduard Hontelé

Goede en snelle verzorging van mijn opdracht en zou mijnprintplaat.nl zeker weer gebruiken in de toekomst.

- Ben Verheijden

Op vrijdag besteld en met ideal betaald, echter op woensdag nog niets gehoord. Ik heb toen een mail gestuurd, waarop mijnprintplaat.nl netjes reageerde : Beste Rick, Bedankt voor uw email. Wij hebben uw bestelling en betaling in goede orde ontvangen en kan u mededelen dat de printplaten morgen worden geproduceerd. Wegens grote drukte is de levertijd iets langer dan normaal. Ik had echter een foutje gemaakt met het aantal gaatjes wat moest worden geboord. Er moest dus worden bijbetaald. Mijnprintplaat.nl verstuurde de printplaat toch gewoon netjes uit, zonder eerst op de betaling te wachten. Dat vond ik fijne service. Achteraf dik tevreden.

- Rick

printjes lijken prima maar nog niet van componenten voorzien ik kan dus enkel op het uitzicht beoordelen

- verelst p

De terugkoppeling mag zeker verbeterd worden. Op 17-7 iets besteld en betaald en tot op vandaag 03-08 niets vernomen. Op mail wordt ook niet gereageerd. Geen telefoonnummer te vinden, dus helaas op deze manier. Graag contact en spullen leveren!! Het gaat om #201932. Reactie van MijnPrintplaat: Excuses voor de opgelopen vertraging. Zoals aangegeven op onze website zijn wij enkele weken gesloten geweest i.v.m. een verbouwing aan ons nieuwe pand. Ter compensatie hebben wij 10% korting gegeven op uw artikelen.

- Johan

Pas weer een partijtje van 30 printen besteld. Zien er weer perfect uit, zelfs de kleinste details op het silkscreen zijn scherp. 30 stuks besteld, 33 geleverd. Topkwaliteit voor weinig geld!

- Ruud van Steenis

25 Printen besteld en geleverd. De kwaliteit was perfect en de prijs uiterst scherp! Vandaag een nieuwe bestelling geplaatst.

- Ruud van Steenis

2 prototypepool printjes besteld,deze waren in 2 dagen klaar,lekker snel dus.

- Hans Blom

Weer super service geleverd door mijnprintplaat.nl. Ondanks de drukte tijdens de verbouwing, toch de prototype printjes binnen twee dagen geleverd! Bedankt Raoul!

- RP

Deze keer werd een enkelzijdig prototype besteld voor smd montage. Ik kreeg een erg mooie print die prima is afgewerkt. Zelfs de 0.3mm brede printbaantjes zijn goed. Zo kan ik die zelf niet etsen.

- Eduard

Proto pool printplaatjes zijn nog steeds niet binnen na bijna 2 weken en ik krijg geen reacties meer op email. Jammer... Reactie van MijnPrintplaat: Excuses voor de opgelopen vertraging. Zoals aangegeven op onze website zijn wij enkele weken gesloten geweest i.v.m. een verbouwing aan ons nieuwe pand. Ter compensatie hebben wij 10% korting gegeven op uw artikelen.

- Jeroen

Voor het eerst heb ik dubbelzijdige printjes laten maken van de Professional Pool omdat er onder andere gefreesd moest worden. Ik maakte ze tot op heden altijd zelf, maar dat is nu verleden tijd. Voor deze perfecte kwaliteit kan en wil ik ze niet meer zelf maken. Werkelijk super kwaliteit printplaten! Ook het freeswerk ziet er zeer strak uit. Deze week ga ik een vervolgorder bij ze neerleggen. Bij deze wil ik ook Raoul van "mijnprintplaat.nl" bedanken voor zijn geweldige ondersteuning. Weer een erg tevreden klant erbij!

- Fred

hele mooie printen ontvangen uit de professional pool! snel en voor een goede prijs. bovendien wordt er door deze mensen meegedacht en de maskers gecontroleerd voor de fabricage, prima service!

- Jan

10 pro-pool printen besteld. Keurig op tijd geleverd en prima kwaliteit (Kreeg er zelfs 12). Afmetingen, gaten, solder-mask, silk-screen; ziet er allemaal prima uit. (Zelfs de kleine +-jes zijn goed te zien). Ga ik vaker gebruik van maken.

- Guido

De 10 bestelde printjes keurig op tijd geleverd en prima kwaliteit. De eilanden solderen goed, de gaten voor moertjes en pennen zijn correct en de silkscreen laat ook de kleine +-jes goed zien. (En ik kreeg er 12 voor de prijs van 10). Prima.

- Guido Zijlstra

Top service - 1e keer prototypes goed en snel geleverd. Graag en zeker weer bij jullie!

- el.Dude

Prachtig !!! Een snellle afhandeling, de printjes zijn mooi pro afgewerkt, ik ben een tevreden man. Bedankt

- Ekelmans Leopold

Printplaten werken prima. Goede kwaliteit voor een goede prijs, met snelle levering.

- Jon

Professional Pool printplaten besteld. Goede kwaliteit en prima service.

- Gerald

Ik ben zeer tevreden over de printen. De kwaliteit perfect.

- Leo Barnhoorn

Beetje jammer dat er een (begrijpelijke) minimale afname geldt, maar de geleverde kwaliteit vergoed dit "kleine ongemakje" ruimschoots! Een volgende keer zeer zeker weer! Bedankt Raoul!

- ICER Innovatiecentrum, Ulft

Ook deze keer enkel positieve dingen te vertellen over de printplaatjes. Ze zien er weer prima uit. (50 stuks, professionele reeks) Eduard Hontelé

- Eduard Hontelé

Heel lang geleden maakte ik mijn eigen printjes. Nu ik niet meer over de middelen beschik gezocht naar een alternatief en gevonden in MijnPrintplaat.nl. Uitstekend werk. Een aanbeveling waard.

- Johan Helfferich

De printen zijn echt heel erg mooi ik ben zeer content. Goed werk, ik heb net weer een bestelling geplaatst.

- Leo Barnhoorn

Als redelijke elektronica nit-wit ben ik wel in staat een ontwerpje in elkaar te solderen, mits ik de spullen aangeleverd krijg. Deze keer echter niet. Dank zij een eaglecad bestandje wat ik wel had, heeft deze site twee keurige, betaalbare pcb's geleverd via het protoyping principe, waarbij je dus inderdaad in kleine oplages, prima printplaatjes kunt krijgen. Ook de levering getuigde van oog voor detail. Klasse! Graag tot een volgend project!

- Peter Hofman

afgelopen vrijdag een display besteld, zaterdagmiddag kwam al een melding binnen dat het was verzonden! Vandaag, dinsdag, lag het netjes in bubbeltjes envelop in de brievenbus. Snelle service, een aanrader!!

- hansm

Gewoon te gek en echt mooie werk Rock on

- 4seasonspickups

10 verschillende prototypes besteld. We zijn erg enthousiast. De kwaliteit, super. Als we weer printplaaten moeten we bestellen weer bij mijnprintplaat. Kunnen we aanraden

- euro-charter@planet.nl

Getracht zelf prototype te maken. Is wel gelukt, maar teveel werk om er meerdere van te maken. Pro-pool printen besteld. Moet eerlijk toe geven, dat het er perfect uit ziet. Ga in de toekomst alleen nog enkel stuks proto's maken, en laat de productie wel over aan deze mensen hier.Ben er zeer blij mee. Op naar het volgende project!!

- Nico Nijenhof (MachineCare)

Printjes binnen geweldig het past ook nog.Jammer dat de sleuf gaatjes niet zijn gelukt. Maar na het zelf sleuven frezen prima.Materiaal is goed, prima kwaliteit. Jammer dat grotere printen alleen per 5 gaan dat maakt het voor hobby weer net onmogelijk duur.

- Albert

De printjes zien er goed uit. Prima service.

- JohnBobo

Prima printjes. Kan ze zelf niet zo maken.Doordat er een weekend tussen zat duurde het wat langer maar ze werden binnen een week geleverd. Nu deze proto's testen en daarna mogelijk de echte printen met opdruk en masker. Thx Raoul

- Leo

Probleempjes met printjes zijn prima opgelost.Gewoon SUPER.PostNL daar in tegen neemt het niet zo nou meer met de levertijd maar die fout ligt niet bij mijnprintplaatTot de volgende bestelling

- Rene

Prima printjes, valt niets op aan te merken. Alleen bizar dat PostNL er 5 dagen over doet om ze te bezorgen.

- Gerrit

Een proefprintje besteld, dubbelzijdig met opdruk, ik moet zeggen, super kwaliteit.

- Haltronic

Prima service. De PCB's nog niet getest, maar deze zagen er erg goed uit. Tot nu toe; zeer tevreden!

- Jacob

goede spullen!!!!!!!!!!!!!!

- douwe

ze hebben er goeden spullen

- deng

Dit was de tweede keer voor een prototype print. ziet er goed uit, alleen na het testen van de printplaatjes bleek dat er bij twee printplaatjes een breuk in de printsporen zat.

- Bart

Super service! Heel goed geholpen en op het laatste moment nog kleine aanpassingen gedaan op aanrader van mijnprintplaat.nl. Bestelling snel binnen en ziet er prima uit. Eindstand : helemaal tevreden.

- Stef

Er was even vertraging in de levering maar dat kwam door mijn toedoen, de aangeleverde layout was niet scherp genoeg. De heren hebben dit voor mij opgelost en de printen zagen er strak uit, wederom een zeer goede service!

- Wiggert

Ik heb naar verschillende websites dezelfde vraag gestuurd over ledjes, weerstandjes en hoe ik het een en ander bij elkaar moet solderen om het te laten werken. Alleen van MijnPrintplaat.nl kreeg ik een mooi antwoord. Het was een uitgebreid advies zoals je vroeger in de normale dorps-elektronica zaak kreeg. De andere sites antwoordden met: Tja, wij verkopen het alleen maar, wij kunnen hier geen antwoord op geven. De spullen zijn dezelfde dag nog verstuurd, zelfs voordat ik het geld over gemaakt had. Hulde voor Raoul van MijnPrintplaat.nl.

- Wouter Hesseling

Voor het eerst bij deze firma printplaatjes laten maken in de professional pool, zoals aangegeven duurt het bij deze pool 10 tot 14 werkdagen maar na 11 dagen had ik ze terug. Maaaaaar dan heb je ook wat, het ziet er perfect uit en is zeker een aanrader.

- Rijk

Over de printjes en de levering geen verdere commentaar. Die waren altijd al goed en dat blijft ook nu zo. Deze keer een sjabloon voor het aanbrengen van smd soldeerpasta bijbesteld. Ook dat is heel degelijk uitgevoerd.

- Eduard Hontelé

Die sample 16F628a bordjes zijn vandaag toegekomen en zien er heel netjes uit. Dat smaakt naar meer.

- Jean Marie

Heel tevreden ! Dit was de tweede bestelling en ook deze keer vlotte correcte communicatie, ook de last minute wijziging aan het ontwerp was geen probleem. Het resultaat ziet er heel goed uit . Aanrader 😨😉

- Patrick

Prototype Print is erg snel klaar, in slechts 3 dagen, en ziet er nog goed uit ook!

- Erik

Goede service en producten

- Wiggert

Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de printjes. Ook de prijs is redelijk. Alleen is de levertijd aan de lange kant (laatste keer ongeveer 3 weken)

- Harro

Ben er zeer tevreden over Helemaal super

- Mario

De eerste maal dat ik enkele printjes laat maken.Deze zijn heel mooi gemaakt voor standaard printjes, en snel geleverd.

- Guy

Altijd snelle levering en prima kwaliteit. Aanrader.

- Sean

1000 printen besteld en zoals altijd weer een snelle levering van een mooi product voor een prima prijs.

- S&S Electronics

nette prototype printjes!

- Jan

Wederom zeer snelle levering en uitstekende PCB kwaliteit.

- Ledoptions

PCB ontwerp opgestuurd en 6 prototype printplaatjes laten maken. Ik ben tevreden met het resultaat, perfect! De volgende keer bestel ik weer. Nog bedankt voor de snelle service.

- Michel

Zeer snelle levering van de PCB's met een uitstekende kwaliteit. Zal zeker meer PCB's door jullie laten produceren.

- LEDOPTIONS

Eerder deze week printjes besteld. Ze zagen er netjes uit goed en goed verpakt

- Rene

Printjes waren weer helemaal perfect, snelle service!

- Marcel

Alles weer keurig geleverd en gemaakt door deze firma. Dik voor elkaar en weer graag tot de volgende keer.

- Simon

Proef PCB laten maken voor het testen van leds. Aangeleverd in sprint-layout5, zondag files verstuurt, donderdag in huis. Netjes hoor!

- Anton

Ik heb al een paar keer printjes laten maken en ben erg tevreden met de geleverde kwaliteit! 3Dbuildr

- Fred

Super bedankt weer voor de printen.snel gemaakt en snel geleverd. Top! Graag tot de volgende keer.

- Simon

Vandaag de pcb's mogen ontvangen, perfect!

- Rik Huysmans

Voor ons 150 hoefvormige printplaatjes (30 x 40 mm) uitgesneden. Perfect resultaat voor een heel schappelijke prijs. Hier hadden we zelf nooit voor kunnen zagen en vijlen en het is 100 x zo netjes gedaan. De volgende serie is zeker weer voor jullie!

- Ed de Geus

Snelle Levering en prima printen. SUPER Bedankt!

- J. Lust

Ik heb nu enkele keren kleine hoeveel heden printen laten maken bij deze firma en ik vindt het super. Goede communicatie en een snelle levering en ook nog eens betaalbaar ook!

- smit1102

Wat moet ik schrijven. Ik ben super gelukkig met mijn printplaten. Een woord 'Superrrrrrr'

- M. Schaaf

Dit is echt wat ik zocht als hobbyist. Een betaalbare methode om toch knappe printen te laten maken. De professionaliteit van het product overstijgt mijn verwachting, en ik zal hier zeker nog vaker terugkeren. Communicatie is perfect en laat gewoon niets te wensen over. Hier kunnen veel ondernemers nog een voorbeeld aan nemen. Kortom, een zeer tevreden nieuwe klant.

- John Soumokil

Mooie printen aan een prijs die past in het budget van een amateur. Voordeel is dat je hier de bestelling als pdf file kan afleveren. Wie niet vertrouwd is met de specifieke PCB software kan die met een gewoon tekenprogramma maken.

- Eduard Hontele

Wederom alle 100 printjes naar volle tevredenheid ontvangen voor een prima prijs.

- S&S Electronics

Prototype Printplaat besteld met Eagle 6.5 software. Inclusief Green Coating & Componenten Opdruk. Een stukje VAKWERK !

- Fred

Heerlijk snel geleverd in een goede envelop. En natuurlijk een strakke prijs!

- Peter

We hebben een kleine gok genomen omdat we een prototype printplaat wilden laten maken die dubbelzijdig was. In de professionele pool was er sprake van een minimumafname van 10 stuks. We zijn echter heel vriendelijk geholpen en de printplaten functioneren volledig naar behoren! En het scheelt me weer een bestelling voor de definitieve 10 stuks ;)

- Anoniem

Via Mijnprintplaat.nl een printplaat laten maken. Ziet er goed uit, incl. geboorde gaatjes.

- Anoniem

Door toedoen van tnt post waren mijn leds niet bezorgd. Na contact werden de leds alsnog verstuurd. Dat is service.

- Erik

Na bestelling van de printjes werden ze de volgende dag al geleverd. Dat is nog eens service. Ook zien de printen er goed uit en de eerste werkt al!! Hier ga ik zeker meer gebruik van maken.

- Willy

70 UV LEDjes besteld. Zoals altijd: snel antwoord en snelle levering. Het wordt bijna saai. :-)

- Peter van der Mark

Maandag 10 printen laten maken en besteld. Alles snel geregeld en vandaag keurig ontvangen. Printen zie er allemaal goed uit. Dank jullie wel.

- Simon

Zeer tevreden over de service en snelle levering van een printplaat! Printplaat ziet er netjes uit!

- Giel

Printplaten besteld, goede kwaliteit en hele goede service, snelle en adequate antwoorden.

- Mark

Goede en snelle afhandeling. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

- Erik S.

Laatst 1 printje besteld. De print is niet goed gecoat hij plakt en ook zijn er druipers en kringen te zien op de print (green coating). De print was niet goed soldeerbaar. De levertijd was wel goed en de printsporen zijn ook van goede kwaliteit. Desondanks ga ik een nieuw printje bestellen.

- Rinze

Met dank voor jullie PRIMA service. Snelle levering en goede kwaliteit.Vy73'Cor PG9HF

- Cor

Paar ledjes besteld die allemaal op tijd binnen waren. Jammer was dat er een soort coating op de pinnetjes zat die het solderen moeilijker maakt.

- Ricky

Ledje, paar lenzen en koelblok besteld. Snel geleverd en perfecte mail wisseling/advies gehad. aanrader.

- Jeroen

Printplaten besteld, zijn super !!!

- Helder

Gisteren ledjes besteld, vandaag al binnen, supersnel.

- G. Schouten

Uitstekende printplaten en perfecte service.

- Arjan van Vught

Voor de tweede keer leds besteld en met 2 dagen geleverd super!!!

- Leo

Zeer tevreden over de bestelde prinplaat

- Sibbe

Net 200 printplaatjes ontvangen, kwaliteit is uitstekend, en zal zeker terugkomen!

- Jasper

25 printplaten besteld voor een school, de printplaten zien er keurig uit en de service was super. De leerling zijn vol enthousiasme aan het solderen gegaan.

- Jasper

2 printplaatjes besteld dmv aangeleverde PDF. Erg goed gelukt, snel geleverd. Mooie zwarte printplaat, heel netjes afgewerkt. Ik ga zeker terug komen :)

- Patrick Nijkamp

Een 3-tal printjes besteld voor mijn treinbaan. Dit was de eerste keer dat ik een printplaatje ontwierp. Met behulp van een pdf is het een uitstekend resultaat geworden. Op grond van deze ervaring volger meer. Bedankt

- Rob

Ik ben zeer tevreden over de prijs en service van de de printplaten. Ik heb ondertussen al 3 bestellingen bij Raoul geplaatst. De eerste kwam supersnel aan! De tweede heb ik tot op heden nog niet ontvangen, maar dit heeft hij zonder problemen recht gezet bij mijn derde bestelling. Sterker nog omdat er spoed achter zat heeft hij deze in het weekend nog gauw voor me gemaakt. Alles is dus in orde voor me.

- Jazzy Gérard (België)

Dit was mijn eerste ervaring. Uitstekende service & goede kwaliteit. Bedankt Raoul.

- P. Broeren

Afgelopen woensdag 13 powerleds van 1 watt besteld en online betaald, nu al gemonteerd ! super service hier bestel je voor op internet TOP!!! 1 Blauwe LED was helaas stuk maar dat kan gebeuren met elektronica.

- Leo Garstman

Uitstekende service, goede kwaliteit en prettig contact.

- Hofacker

Als eerste een naamplaatje laten maken. Freeswerk, zelf de DXF gemaakt. Naamplaat kwam spoedig met de post en voldoet aan de verwachtingen. Niks te klagen.

- Edwin van den Oetelaar

Dit was mijn eerste ervaring met Mijn Printplaats.nl Ik heb een derde remlicht op mijn Volvo waarvan de printplaat kapot was. Dit type derde remlicht (in roofspoiler) is kennelijk niet los leverbaar omdat het geen origenele roofspoiler is van Volvo. MijnPrintplaat.nl heeft hem nagemaakt. Vandaag printplaat (30x1 cm)ingebouwd en werkt perfect. Prettige service en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een echte aanrader. Raoul bedankt, Super!

- Marco

Goede pcb's voor een redelijke prijs. Netjes geboord, en nergens ongewenste doorverbindingen op print met zeer dicht op elkaar liggende sporen. Prima werk!

- Arthur

Prettig service, snelle levertijd en goede kwaliteit. Bestelling voor een 2de printplaat komt er aan. MijnPrintplaat.nl is een aanrader.

- Arjan

Eerste beselling voor mij en een goede ervaring rijker.

- Jan

Snelle levering. Zien er goed uit.

- B.Biilyj

Supersnelle service en degelijke kwaliteit. Prettige communicatie. Zeer aan te raden !!!

- Gerjon

Snel en goed, gewoon super!

- Martin

Zondag printjes besteld, vandaag al geleverd. Klasse service dus. Daarnaast ook nog top-printjes.

- Vincent Ehlen

Het pakketje is goed aangekomen. Mooi verpakt en het allerbelangrijkste, de printplaat ziet er geweldig uit. Weer een tevreden klant.

- Mark van Gool

Erg snelle en correcte service, en zeer mooie printplaten. 100% tevreden.

- Jan

Drie keer verschillende printplaten besteld . perfecte kwaliteit , snelle levering.Goede service. Ik blijf hier kopen.

- Cadttechniek

Mooie printplaten, goed geëtst. Klein puntje van aandacht: Langs de rand is een heel klein randje koper blijven staan, dit leverde bij mij een kortsluiting naar GND op. Even mesje er langs dus, en klaar. Topservice, snel geëtst en verstuurd!

- Diede van Abs

Zoals altijd, snelle levering en goede kwaliteit.

- Benny

Nooit gedacht dat pcb's laten maken zo gemakkelijk gaat. Duidelijke uitleg, snelle service. Goede prijs, ondertussen ben ik alweer een nieuw ontwerp aan het maken, wordt een grotere oplage.

- Hans Stegers

Ik heb printplaten laten maken. Ze zien er perfect uit. De levering was sneller dan verwacht. Ik ben er heel er blij mee. Kom hier zeker terug.

- Stef

Nette levering en bijzonder goede kwaliteit printen geleverd. Alleen maar pluspunten. Enige kleine minpuntje wat te bedenken valt is dat de levertijd iets langer was dan de beloofde 3 dagen na betaling. Wat mij betreft bestel ik hier volgende keer weer!!!!

- Marcel

Snelle en nette levering.Hele goede service. Printen zien er keurig uit. Produkten van goede kwaliteit

- S&S Electronics

Twee keer wat kleinigheidjes besteld, en beide keren werd alles de volgende dag al bezorgd. SUPER !

- Tony

Ik heb de printen binnen en ze zien er goed uit. Ben er blij mee. Tot volgende keer en bedankt.

- M. Tellegen

Idem als T. Visser, B.Thijs, S. Gackowski, Anoniem, en Sjoerd Boomstra. :-)

- Guy D2

Zojuist mijn bestelling in goede orde ontvangen. Bedankt voor de vlotte afhandeling!

- G. Hack

Nette printen, zeer snelle levering.

- Sjoerd Boomstra

Zeer goede kwaliteit soldeermasker. Nu is het vrij makkelijk om professioneel ogende printplaten te maken. Tevens een snelle verzending na bestelling, en een goede, snelle afhandeling van e-mail.

- S. Croes

Nette kwaliteit voor eerlijke prijs. Heb al meteen een nieuwe bestelling geplaatst!

- B. Thijs

Snelle levering, goede kwaliteit , vlotte afhandeling. Ook voor België.

- S. Gackowski

Geweldige service en snelle afhandeling! voor een hoop spulletjes hoef je niet meer ver buiten de deur!

- Sander (Asphiax)

Eerste bestelling. Prima en snelle communicatie via de e-mail en bijzonder snelle levering. Printen van uitstekende kwaliteit en keurig afgewerkt, verpakt en verzonden.

- Een nieuwe klant

Zes printjes besteld op vrijdag en dinsdag was alles binnen. Voor deze prijs een hele nette kwaliteit! Hier kom ik graag nog eens terug.

- T. Visser

Geweldige kwaliteit, en enorm snelle levering. Aanrader!

- Herman

Monoflop en flipflop besteld. Goed en zeer snel afgehandeld verbazende goede afwerking ik was er erg verrast door.

- Van Tongeren

Keurig, zo snel, vlot de produktie en levering in zijn werk gaat. Bij het maken van een aantal prototypes is dit de snelste methode!! JvdLoos Den Haag

- Jan van der Loos

Ik heb door dit bedrijf onlangs 42 printplaten laten maken en heb alles binnen 5 werkdagen geleverd gekregen. De printjes zien er zeer verzorgd uit en alles was uitstekend verpakt. Goeie communicatie en service. Gewoon top!

- Erwin

Zeker mooi!!! Ledjes besteld met weerstandjes, mooi ingeboud in de lego stad van een vriend van mij en kijk eens aan. Perfect!!! ( De rode ledlampjes waren ook goed deze zitten nu op een spoorweg overgang die van zelf open en dicht gaat!!! Goed verpakt. Ga zo door!!!

- René Poels

Ledjes besteld , en netjes in zakjes geleverd . Top !!!

- Peter

Vlotte reactie, gekwalificeerd antwoord, goede kwaliteit en snelle levering.

- Jan Dijkstra

Alles helemaal in orde. Ik ga zeker weer gebruik maken van de diensten van MijnPrintplaat.

- Rein

Zoals gewoonlijk weer supersnelle afhandeling en levering, printen zien er goed uit.

- Ron (pa0rcl)

Zeer snelle en nette reactie op emails. En ook erg snelle levering (eergisteren besteld en het lag gister al in de bus). Verder zagen de printplaten er heel netjes uit. Kortom een prima webshop, als ik nog ooit een printplaat moet laten maken, kom ik hier zeker terug.

- Erwin

Echt een ontzettend snelle afhandeling, binnen 2 dagen na aanvraag en levering van de layout vindt ik de prints in de bus. De kwaliteit is ook absoluut in orde te noemen. Chapeau!

- Chris

Heb hier 4 printplaten besteld, 4 dagen na betaling geleverd en van goede kwaliteit! Lijnen zijn duidelijk en zuiver geëtst, kleine teksten zijn leesbaar hoewel bij één van de exemplaren de tekst niet volledig geëtst was. Vertinnen is goede kwaliteit. Snelle reactie op mails, dus; voor kleinere oplages, prototypes of als je een print snel nodig hebt zeker een aanrader!

- Bruno

Snelle accurate levering & goede advisering!

- Willem

Vandaag keurig 10 printplaatjes ontvangen. Afgelopen zondag pas besteld, kwaliteit is erg goed...aanrader!

- Bert

Goede service en snel geleverd. Als extraatje ook nog wat restjes krimpkous gekregen dus helemaal top!

- René

Twee prototype printen voor een project met microcontroller laten maken. Layout aangeleverd als pdf. Goede printen en vooral uitstekende service: binnen twee dagen in huis en vlotte communicatie. Top!

- Boaz

Top service, Snelle levering en goed product voor een goeie prijs.

- Adrie

Het loont om een heel nette en precieze layout te maken. De print is namelijk minstens zo goed.

- J.J. Schut

2 prototypeprinten binnen 2 dagen geleverd. En precies zoals ik ze verwacht had. En voor 'amateur' prijs. Ik maak nooit zelf geen printen meer, maar laat dat hier doen.

- Bas

Enorm snelle reactie en levering. Als ik nog eens printcomponenten nodig heb dan bestel ik absoluut weer via deze webshop.

- Erik Bouw

Zeer nette printjes voor een goede prijs. En zeer snel geleverd, zaterdag ingestuurd en dezelfde dag verzonden! Voor herhaling vatbaar!

- Marco

Goede printjes, net wat ik wilde. En echt snel!

- Jan Glavimans

Hulp gekregen bij het ontwerp. Ben een leek maar de printplaatjes zien er keurig uit. Snelle reactie Perfect contact Heel snel geleverd Dit alles tegen een goeie prijs Ik ben zeer tevreden.

- Hans

Zeer snelle levering en goede prijs. Nu heb ik eindelijk niet verblindende (diffuse) blauwe en witte LED's :)

- PHOBoS

Ik had een schema gemaakt, en gevraagd of MijnPrintplaat.nl daar een printplaat van kon maken. Dit is keurig voor mij gedaan, en ze hebben zelfs nog een fout uit het schema gehaald die ik zelf niet had gezien! Top dus!

- Gerard

Zeer snel. Goede to the point communicatie. Perfecte printjes. Houden zo!!

- Ronald - STD

Heb nu 75 smd printjes laten maken en ben bijzonder tevreden. Ik had alleen een blokschema, in overleg is daar tegen een geringe meerprijs een keurige layout van gemaakt. Boren doe ik zelf.Raoul, ga zo door!

- Marcel

Heb gistermiddag mijn ledjes besteld en had ze vandaag al thuis zeer snelle service.

- Stefan Fechter

Goede printen, goedkoop.1 Gaatje vergeten te boren, geen ramp.

- Moritz

Printplaat laten maken voor microcontrollerproject. PCB ontwerp met Eagle 5.11 aangeleverd. Snel, vriendelijk, goede communicatie, goed product en hij haalde ook nog even een foutje uit mijn printplaatontwerp!

- Charles

Twee printplaten besteld op basis van een PDFje waarvan ik niet wist of deze exact op schaal was. Bliksemsnelle reactie Keurig contact Goeie prijs! Uitstekend op maat gemaakt! Heel snel geleverd! Ik ben zeer, zeer tevreden. Ging het overal maar zo.

- Hans

Zeer tevreden over de snelle levering en kwaliteit van m'n RGB strips.Dank !

- Emile de Groot

Zeer snel en ook nog gratis advies gehad. Ik ben zeer tevreden.

- Peter v.d. Weide

Zeer snelle service, en goede prijs, zo zie ik het graag.

- //JP//

We zijn zeer tevreden over jullie snelle service.

- C. Hendriks

Keurige printplaatjes.Vlot ook. Toppie

- Vincent

Met de snelheid van levering en de kwaliteit van de printen ben ik zeer tevreden. Heb er inmiddels meer dan 10 laten maken.

- Ron, PA0RCL

2 printplaatjes laten maken en heel erg tevreden !Goede communicatie.

- Cor Jongejan