PCB Service

VDR Electronics is in 2010 begonnen met het aanbieden van kleine oplages enkelzijdige prototype printplaten voor zowel particulieren als bedrijven welke in de Nederlandse werkplaats geproduceerd werden in de ‘Prototyping Pool’. Vanwege de lage kosten en snelle levertijd is deze service al snel een succes geworden, waardoor wij op zoek zijn gegaan om onze service te verbeteren.

In 2013 heeft VDR Electronics een partnerschap gesloten met een Aziatische printplatenfabrikant en zijn er strikte afspraken gemaakt waarbij de prijs, kwaliteit en levertijd vast zijn gelegd. Deze service was destijds bekend onder de naam ‘Professional Pool’. Tot op heden zijn wij, en vooral onze klanten, erg tevreden over deze service. Al onze printplaten worden 100% elektronisch getest zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij het assembleren van de printplaat.

Wegens het grote succes van onze Professional Pool, en de afnemende vraag voor printplaten uit de Prototyping Pool, heeft VDR Electronics besloten om in 2018 de Prototyping Pool permanent te sluiten. Het was financieel niet meer rendabel om deze service aan te bieden.

Inmiddels is VDR Electronics voor veel particulieren en bedrijven het aanspreekpunt geworden als het gaat om printplaatproductie, waaronder valt:

  • Intekenen van printplaten (schema en layout)
  • CAD/CAM werkzaamheden ter voorbereiding op productie
  • Digitaliseren/converteren van oude, defecte of niet meer leverbare printplaten
  • Digitaliseren/converteren van Elektor layouts, JPG, BMP, GIF, PSD, DXF etc naar de RS274X standaard
  • Printplaat assemblage

 

Printplaat assemblage

Ook voor het assembleren (bestukken) van uw printplaat kunt u bij VDR Electronics terecht. Om onze bedrijfsoverhead te minimaliseren en kwaliteit te garanderen werken wij nauw samen met een lokaal Nederlands assemblagebedrijf.

 

Printplaat bestellen

Op de website van VDR Electronics kunt u direct de kosten van uw printplaat berekenen, uw printplaat ontwerp uploaden en bestellen om de doorlooptijd zo kort mogelijk te maken. Wij streven er naar om uw ontwerp binnen 12 uur te beoordelen, en informeren u tijdig indien deze niet aan onze eisen voldoet.

Uiteraard kunt u ook een offerte bij ons opvragen, of simpelweg vragen of uw ontwerp aan de eisen voldoet. VDR Electronics helpt u graag verder.

 

Printplaat voorbeelden

Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden van onze maatwerk printplaten.