PCB Service

VDR Electronics is enkele jaren geleden opgericht door ing. Raoul van de Rijt met een specifiek doel, namelijk het leveren van kleine- tot middelgrote series printplaten binnen een kort tijdsbestek. Deze service is in de Benelux namelijk erg beperkt, en vormt vaak een grote drempel voor hobbyisten en kleine ondernemers. Bij de beschikbare aanbieders bent u vaak gebonden aan levertijden van minimaal 7 werkdagen, en als u ze versneld geleverd wilt hebben dan betaald u daar ook flink voor. Dat is erg jammer en zorgt voor langere project doorlooptijden of onnodig hoge kosten.

Prototyping Pool

Wij beschikken over een eigen productieafdeling in Nederland om te zorgen voor snelle leveringen van prototypes en nul-series. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op uw behoeftes en de levertijd kort houden.

Professional Pool

Zodra uw tevreden bent met uw ontwerp en van plan bent om een serie af te nemen, dan kunt u het beste aanspraak maken op onze Professional Pool. Daar het prijstechnisch niet haalbaar is om dit in Nederland uit te voeren hebben wij een prijsafspraak met een fabrikant in China voor de productie van deze printplaten. Omdat wij kwaliteit voorop stellen verlaten de printplaten deze fabriek pas als deze door ons zijn goedgekeurd. U geniet hierdoor van een lage prijs, hoge kwaliteit en Nederlandse service. De doorlooptijd van deze optie begint vanaf 6 werkdagen, met een standaard levertijd van 10 werkdagen.

PCB Assemblage

Ook voor de eind assemblage van uw printplaten kunt u terecht bij VDR Electronics. Hieronder valt het solderen van zowel through-hole als surface mount (SMD) componenten.

Online offerte en direct bestellen

De prijzen van onze printplaten zijn volledig transparant en kunt u daarom direct via de website berekenen. Indien u akkoord bent met de prijs dan kunt u ook de order online plaatsen. Klik hiervoor bovenaan in het menu op 'PCB Bestellen'.