Nieuwsbrief

Ontvang maximaal 2 keer per maand updates en exclusieve ledenkorting.

Nieuwsbrief voorwaarden

Reviews

Ik heb net voor de tweede keer printplaten besteld. Over de eerste batch was ik zeer tevreden. Zeer goede kwaliteit.

- Mark Spee

Voor de tweede keer een bestelling gedaan. Ben opnieuw erg tevreden over de levering, op tijd en topkwaliteit! Wat zijn die printplaten mooi.

- Peter Westen

Jaren lang heb ik mijn printplaten zelf gemaakt. Van schema, tot een volwaardige printplaat. Totdat de printsporen zo dun moesten zijn, dat het zelf maken niet meer te doen was. VDR Electronics was voor mij de grote oplossing. Ik had het maken van printplaten al veel eerder in handen moeten geven v... verder lezen

- Ton Coolen

Meer reviews lezen

Wie is VDR Electronics?

VDR Electronics is in 2010 begonnen met het aanbieden van kleine oplages enkelzijdige prototype printplaten voor zowel particulieren als bedrijven welke in de Nederlandse werkplaats geproduceerd werden in de ‘Prototyping Pool’. Vanwege de lage kosten en snelle levertijd is deze service al snel een succes geworden, waardoor wij op zoek zijn gegaan om onze service te verbeteren.

In 2013 heeft VDR Electronics een partnerschap gesloten met een printplatenfabrikant en zijn er strikte afspraken gemaakt waarbij de prijs, kwaliteit en levertijd vast zijn gelegd. Hierdoor kunnen wij veel efficiënter werken en onze klanten beter bedienen. Deze service was destijds bekend onder de naam ‘Professional Pool’. Tot op heden zijn wij, en vooral onze klanten, erg tevreden over deze service. Al onze printplaten worden 100% elektronisch getest zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij het assembleren van de printplaat.

Wegens het grote succes van onze Professional Pool, en de afnemende vraag voor printplaten uit de Prototyping Pool, heeft VDR Electronics besloten om in 2018 de Prototyping Pool permanent te sluiten. Het was financieel niet meer rendabel om deze service aan te bieden.

Inmiddels is VDR Electronics voor veel particulieren en bedrijven het aanspreekpunt geworden als het gaat om printplaatproductie, waaronder valt:

  • Intekenen van printplaten (schema en layout)
  • CAD/CAM werkzaamheden ter voorbereiding op productie
  • Digitaliseren/converteren van oude, defecte of niet meer leverbare printplaten
  • Digitaliseren/converteren van Elektor layouts, JPG, BMP, GIF, PSD, DXF etc naar de RS274X standaard
  • Printplaat assemblage