Nieuwsbrief

Ontvang maximaal 2 keer per maand updates en exclusieve ledenkorting.

Nieuwsbrief voorwaarden

Reviews

Ik heb net voor de tweede keer printplaten besteld. Over de eerste batch was ik zeer tevreden. Zeer goede kwaliteit.

- Mark Spee

Voor de tweede keer een bestelling gedaan. Ben opnieuw erg tevreden over de levering, op tijd en topkwaliteit! Wat zijn die printplaten mooi.

- Peter Westen

Jaren lang heb ik mijn printplaten zelf gemaakt. Van schema, tot een volwaardige printplaat. Totdat de printsporen zo dun moesten zijn, dat het zelf maken niet meer te doen was. VDR Electronics was voor mij de grote oplossing. Ik had het maken van printplaten al veel eerder in handen moeten geven v... verder lezen

- Ton Coolen

Meer reviews lezen

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van updates, levertijden en kortingscodes.

E-mailadres

Afmelden Nieuwsbrief

Meld u af van onze nieuwsbrief door uw e-mailadres in te vullen.

E-mailadres

Nieuwsbrief voorwaarden

  • Maximaal 2 keer per maand ontvangt u informatie, updates en exclusieve ledenkorting
  • Incidenteel ontvangt u een extra e-mail met betrekking tot aangepaste levertijden van onze PCB service. Hierdoor bent u tijdig op de hoogte van eventuele vertragingen en kunt op basis daarvan uw deadline verleggen, of de printplaten eerder bestellen.
  • Afmelden kan op ieder moment via deze webpagina

Ledenkorting

Voor onze loyale nieuwsbrief abonnees stellen wij iedere maand nieuwe kortingscodes ter beschikking van €5,00 en 5% korting op de hele bestelling. Ontvang ook deze korting en wordt vandaag nog abonnee.

P.S. Wij houden zelf ook niet van spam en sturen alleen relevantie informatie met betrekking tot elektronica en wijzigingen in ons aanbod.