Nieuwsbrief

Ontvang maximaal 2 keer per maand updates en exclusieve ledenkorting.

Nieuwsbrief voorwaarden

Reviews

Voor het eerst een print besteld bij VDR Electronics. Tot nu toe maakte ik al mijn printen zelf, ook de dubbelzijdige. Maar omdat het voor een project is dat wellicht als bouwkit beschikbaar komt, wilde ik een hoogwaardige print voor het prototype. Ik had natuurlijk een leverancier uit het Verre Oos... verder lezen

- Frank Veldhuijsen

Vandaag m'n printen ontvangen....WOW!! Prachtige kwaliteit en ook nog extra printen!! Ik ben zeer tevreden! TOP! Bedankt+Groet!

- Nico

Prima prijs en kwaliteit ! Snelle service.

- G. van Wijk

Meer reviews lezen

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van updates, levertijden en kortingscodes.

E-mailadres

Afmelden Nieuwsbrief

Meld u af van onze nieuwsbrief door uw e-mailadres in te vullen.

E-mailadres

Nieuwsbrief voorwaarden

  • Maximaal 2 keer per maand ontvangt u informatie, updates en exclusieve ledenkorting
  • Incidenteel ontvangt u een extra e-mail met betrekking tot aangepaste levertijden van onze PCB service. Hierdoor bent u tijdig op de hoogte van eventuele vertragingen en kunt op basis daarvan uw deadline verleggen, of de printplaten eerder bestellen.
  • Afmelden kan op ieder moment via deze webpagina

Ledenkorting

Voor onze loyale nieuwsbrief abonnees stellen wij iedere maand nieuwe kortingscodes ter beschikking van €5,00 en 5% korting op de hele bestelling. Ontvang ook deze korting en wordt vandaag nog abonnee.

P.S. Wij houden zelf ook niet van spam en sturen alleen relevantie informatie met betrekking tot elektronica en wijzigingen in ons aanbod.