Nieuwsbrief

Ontvang maximaal 2 keer per maand updates en exclusieve ledenkorting.

Nieuwsbrief voorwaarden

Reviews

Eerste ervaring met VDR Electronics. Twee printplaten besteld, ontwikkeld met AUTODESK Eagle versie 9.5.2. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat, ze zijn erg mooi! Zelf een print extra ontvangen. Een aanrader, top!

- Peter Westen

Jaren geleden (25+) op ouderwetsche ambachtelijke wijze printjes gemaakt. Nu voor het eerst een printje op de computer ontworpen en deze bij VDR electronics laten maken. Vandaag ontvangen en o wat zijn ze mooi. Ik ben er erg blij mee :-)

- Fred

Reeds meerdere keren printen besteld bij VDR Electronics. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit en worden netjes binnen de afgesproken tijd geleverd. Soms wordt er zelfs een extra printje geleverd. Bij de minste twijfel wordt er contact met je opgenomen, zodat je nooit voor onaangename verrassingen ... verder lezen

- Dominic Tielens

Meer reviews lezen

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van updates, levertijden en kortingscodes.

E-mailadres

Afmelden Nieuwsbrief

Meld u af van onze nieuwsbrief door uw e-mailadres in te vullen.

E-mailadres

Nieuwsbrief voorwaarden

  • Maximaal 2 keer per maand ontvangt u informatie, updates en exclusieve ledenkorting
  • Incidenteel ontvangt u een extra e-mail met betrekking tot aangepaste levertijden van onze PCB service. Hierdoor bent u tijdig op de hoogte van eventuele vertragingen en kunt op basis daarvan uw deadline verleggen, of de printplaten eerder bestellen.
  • Afmelden kan op ieder moment via deze webpagina

Ledenkorting

Voor onze loyale nieuwsbrief abonnees stellen wij iedere maand nieuwe kortingscodes ter beschikking van €5,00 en 5% korting op de hele bestelling. Ontvang ook deze korting en wordt vandaag nog abonnee.

P.S. Wij houden zelf ook niet van spam en sturen alleen relevantie informatie met betrekking tot elektronica en wijzigingen in ons aanbod.