Nieuwsbrief

Ontvang maximaal 2 keer per maand updates en exclusieve ledenkorting.

Nieuwsbrief voorwaarden

Reviews

Jaren geleden (25+) op ouderwetsche ambachtelijke wijze printjes gemaakt. Nu voor het eerst een printje op de computer ontworpen en deze bij VDR electronics laten maken. Vandaag ontvangen en o wat zijn ze mooi. Ik ben er erg blij mee :-)

- Fred

Reeds meerdere keren printen besteld bij VDR Electronics. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit en worden netjes binnen de afgesproken tijd geleverd. Soms wordt er zelfs een extra printje geleverd. Bij de minste twijfel wordt er contact met je opgenomen, zodat je nooit voor onaangename verrassingen ... verder lezen

- Dominic Tielens

Ik heb printen besteld en betaald bij VDR Electronics maar kan niet beoordelen of ze goed of slecht zijn . Ik heb ze tot hiertoe nog niet gekregen alhoewel ze verstuurd zijn op 1 augustus en we inmiddels 15 augustus zijn . Reactie van VDR Electronics: Bedankt voor uw terugko... verder lezen

- Ronny Broeckx

Meer reviews lezen

Summer Sale! 15% Korting op alles

6 Juni 2019 (7 maanden geleden)

15% Korting

Het is bijna zomer, en dat moet gevierd worden!

Bestel voor minimaal €50 en ontvang 15% korting door gebruik te maken van de kortingscode JUNI2019. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2019.

Multilayer Printplaten

Vanaf vandaag is het mogelijk om 4-laags printplaten bij ons te bestellen. Na lang wikken en wegen hebben wij besloten om ook deze dienst aan te bieden om ons aanbod te vergroten en u nog beter te kunnen ondersteunen met uw project. Uiteraard kunt u dezelfde hoge kwaliteit verwachten van onze printplaten.

Wij hebben de optie voor de 4-laags printplaten toegevoegd aan onze online calculator zodat u direct de prijs kunt berekenen en de printplaat kunt bestellen.

Ga snel naar de calculator: Online PCB Calculator

Nieuw design

Afgelopen week hebben wij hard gewerkt om onze website te vernieuwen om mee te gaan met de nieuwe technieken op het gebied van webdesign.

De website is nu ook makkelijk te bekijken op je smartphone of tablet. Onze statistieken wijzen uit dat ruim 40% van onze bezoekers mobiel is. Met de nieuwe update zal de website dus een stuk gebruiksvriendelijker zijn.