Nieuwsbrief

Ontvang maximaal 2 keer per maand updates en exclusieve ledenkorting.

Nieuwsbrief voorwaarden

Reviews

Voor de tweede keer een bestelling gedaan. Ben opnieuw erg tevreden over de levering, op tijd en topkwaliteit! Wat zijn die printplaten mooi.

- Peter Westen

Jaren lang heb ik mijn printplaten zelf gemaakt. Van schema, tot een volwaardige printplaat. Totdat de printsporen zo dun moesten zijn, dat het zelf maken niet meer te doen was. VDR Electronics was voor mij de grote oplossing. Ik had het maken van printplaten al veel eerder in handen moeten geven v... verder lezen

- Ton Coolen

Eerste ervaring met VDR Electronics. Twee printplaten besteld, ontwikkeld met AUTODESK Eagle versie 9.5.2. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat, ze zijn erg mooi! Zelf een print extra ontvangen. Een aanrader, top!

- Peter Westen

Meer reviews lezen

Summer Sale! 15% Korting op alles

6 Juni 2019 (1 jaar geleden)

15% Korting

Het is bijna zomer, en dat moet gevierd worden!

Bestel voor minimaal €50 en ontvang 15% korting door gebruik te maken van de kortingscode JUNI2019. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2019.

Multilayer Printplaten

Vanaf vandaag is het mogelijk om 4-laags printplaten bij ons te bestellen. Na lang wikken en wegen hebben wij besloten om ook deze dienst aan te bieden om ons aanbod te vergroten en u nog beter te kunnen ondersteunen met uw project. Uiteraard kunt u dezelfde hoge kwaliteit verwachten van onze printplaten.

Wij hebben de optie voor de 4-laags printplaten toegevoegd aan onze online calculator zodat u direct de prijs kunt berekenen en de printplaat kunt bestellen.

Ga snel naar de calculator: Online PCB Calculator

Nieuw design

Afgelopen week hebben wij hard gewerkt om onze website te vernieuwen om mee te gaan met de nieuwe technieken op het gebied van webdesign.

De website is nu ook makkelijk te bekijken op je smartphone of tablet. Onze statistieken wijzen uit dat ruim 40% van onze bezoekers mobiel is. Met de nieuwe update zal de website dus een stuk gebruiksvriendelijker zijn.