PCB Service

Achtergrond

VDR Electronics is enkele jaren geleden opgericht door ing. Raoul van de Rijt met een specifiek doel, namelijk het leveren van kleine- tot middelgrote series printplaten binnen een kort tijdsbestek. Deze service is in de Benelux namelijk erg beperkt, en vormt vaak een grote drempel voor hobbyisten en kleine ondernemers. Bij de beschikbare aanbieders bent u vaak gebonden aan levertijden van minimaal 7 werkdagen, en als u ze versneld geleverd wilt hebben dan betaald u daar ook flink voor. Dat is erg jammer en zorgt voor langere project doorlooptijden of onnodig hoge kosten.

 

Prototyping Pool

Om deze reden is inmiddels een productiestraat opgezet in Nederland zodat wij aan deze vraag kunnen voldoen. Met onze Prototyping Pool bedienen wij inmiddels veel innovatieve R&D bedrijven, maar ook hobbyisten die een printplaatje nodig hebben voor hun project kunnen bij ons terecht. De standaard levertijd binnen de Prototyping Pool is slechts 4 werkdagen, met een mogelijkheid tot versnelde levering binnen 2 werkdagen.

 

Professional Pool

Nadat uw prototype fase voorbij is kunt u ook voor de eindproductie en grotere series bij ons terecht in de Professional Pool. Denk hierbij aantallen vanaf 10 stuks. Wij werken nauw samen met een gecertificeerde fabriek in Europa waar printplaten van top kwaliteit worden geproduceerd. De levertijd is hier iets langer, namelijk 6 tot 10 werkdagen, maar voor eindproductie is dat vaak geen probleem. Ook hanteren wij binnen deze productielijn een zeer concurrende prijs.

 

Printplaat Assemblage

Ook voor de eindassemblage kunt u bij VDR Electronics terecht. Wij werken namelijk nauw samen met een lokaal, Nederlands bedrijf dat uw printplaten kan voorzien van de componenten. Voor grote series is het raadzaam om eerst contact met ons op te nemen I.v.m. het indelen van uw printplaten binnen een groter productiepaneel.

 

Online offerte en bestellen

Op onze website kunt u met onze handige PCB Calculators direct de prijs van uw printplaat berekenen en de bestelling plaatsen. Deze calculators zijn de vinden op onderstaande pagina:

PCB Calculators